info@beauty-center-elixir.com   |   +385 52 813 019
Follow us :

O NAMA

 

 

MOTO:

ELIXIR života je stalna i potajna žudnja svih civilizacija, svih ljudi. Ta jedna magična kap, ta esencija, najvrijednija, najčišća, što čini čarobni ELIXIR,
biva uhvaćena u svetim, tajnovitim ritualima.
Kada ta kap postane konačno dio nas, mudro ćemo spoznati, da nam je ELIXIR okrijepio i pomladio tijelo, ali isto tako i pročistio duh.

Ljepota stanuje i unutra i vani, a da bi djelovao ELIXIR mora dospjeti u prave ruke, u pozvane ruke – ljepota u dobrim rukama!

 

 

POVIJEST

BEAUTY CENTER ELIXIR postoji od 1990. godine. Vlasnica, Ornela Šuvak i danas vodi salon istom strašću kao i na počecima.
Završivši privatnu kozmetičku školu u Milanu (BCM – Bauty Center of Milan), u svjetskom centru mode, ljepote i kozmetike, radila je nekoliko godina u vrhunskom salonu toga grada, gdje je stekla iskustvo i znanja za vrhunske dosege svoje struke.

Vrativši se u domovinu, otvara u Rovinju vlastiti salon, te vremenom raste u svojoj struci tijekom proteklih godina rada.

Odmah na početku odabrala je i vrhunski brend profesionalnih kozmetičkih proizvoda i aparatura iz Italije – GTS Group/Alfaparf, u čijem portfelju su značajni brendovi poput Becos, Olos.

Trajno zadovoljstvo dugogodišnjih klijenata, te uvijek novi naraštaji koji su nam dali povjerenje, dokaz su kvalitete i ozbiljnosti „Elixira“.

 


 

PRISTUP

Filozofija salona je individualan pristup svakoj osobi, te je moguća uporaba manualnih procedura, ali isto tako i velikog broja aparatura, po želji klijentice, ili pak po zahtjevu problematike.

U Elixir-u je moguće potpuno opuštanje: lepeza ponude kreće od najrazličitijih tretmana lica, tijela, pedikure, manikure, šminkanja, solarija, do kraljevskog rituala tijela, gdje uz kromo-terapiju i aroma-terapiju uranjate u svijet sauna i tako pročišćavate i regenerirate tijelo i dušu.

No to nije sve.

 


 

 

INOVACIJA I STRUČNO USAVRŠAVANJE

Svo vrijeme Ornela se nije zadovoljila stagniranjem, već je uvijek rasla u svakom smislu. Kako bi uvijek mogla svojim klijenticama pružiti maksimum najboljih dostignuća novih tehnika i proizvoda, stalno je investirala u nove aparate, kozmetičke linije i stručno se usavršavala na internim seminarima proizvođačke grupe. Stručni tim grupe je toliko postojan i kvalitetan, da ju prati ista ekipa koja ju je primila i početkom ´90 godina, što govori o čvrstini i ozbiljnosti brenda.

 


 

ZAGRLJAJ PROSTORA

Ornela se 2012 godine odlučila cjeloj ovoj sadržajnoj ponudi dati novi prostor, te je na novoj lokaciji uredila salon u wellness stilu. Smirene linije, boje i atmosfera odmah od ulaza uvest će Vas u drugi svijet, bliže sebi.

Dolaskom u Beauty Center Elixir, svatko se može prepustiti,

jer je njegova ljepota u sigurnim rukama.