info@beauty-center-elixir.com   |   +385 52 813 019
Follow us :

LASERSKA EPILACIJA

 

LASER za trajnu depilaciju – NADMOĆNA TEHNIKA

Najnoviji aparat u Elixir-u je trenutno najmoderniji diodni laser EPILDREAM ONE, koji je svojim performansama svjetski novitet na polju trajne depilacije.

 

 

Dolazi iz talijanske tvrtke APG TECH i jedini je takav u Hrvatskoj i bližoj regiji.

Ovaj aparat prestigao je sva tehnološka dostignuća na tržištu i omogućuje najbrži, najsigurniji i najefikasniji učinak, a rezultat je dugogodišnjih istraživanja, razvoja proizvoda, te uporabe u praksi, kao i kliničkog praćenja klijenata od strane stručnog medicinskog tima tvrtke.

 

Kako je novi laser pojačan u snazi snopa, te ima mnogo više raznih stupnjeva za izbor parametara nego prijašnji modeli, prilagođen je sada konačno za sve fototipove kože, te cjelogodišnji rad, što do sada nije bio slučaj.

 

VAŠA SIGURNOST

Fotoepilacija je metoda trajne depilacije koje mora biti vršena u totalnoj sigurnosti po pitanju Vaše zaštite.
Koža je organ! Naš največi organ po površini!
Služi za zaštitu od vanjskih utjecaja i prenosi informacije iznutra na van.
Nije samo jedna opna za mazanje, skidanje suvišnih dlačica, šminkanje…
Čuvajte Vašu jedinu kožu.. ona je živa, nježna i nadasve pamti..

 

 

SAMO VRHUNSKA TEHNIKA

Zato smo se mi odlučili za sam vrh tehničkog dostignuća i sigurnosti.

Za izuzetnu snagu i preciznost EPILDREAM ONE aparata zaslužna je laserska dioda izrađena u specijaliziranoj tvrtci u Jeni u Njemačkoj.

Pored tog stroja, valja ovladati i tehnikom, te znati puno o ljudskoj koži, dlakama, rastu, specifičnosti svake osobe i njenog metabolizma. Stoga je potrebno u informativnim i kontrolnim pregledima pratiti svaku osobu posebice.

I ponovno je baš zbog toga bila nužna intenzivna edukacija izravno u centru tvrtke u Italiji, kako bi se osiguralo da je osoba koja preuzima aparat, potpuno spremna za siguran i učinkovit rad s tom tehnikom,

dakle da vrhunska tehnika dolazi u dobre ruke.

Zadovoljstvo klijentica potvrđuju ovaj pobjednički spoj.

 

 

KOJE TEHNIKE POSTOJE NA TRŽIŠTU?

Na tržištu već godinama postoje razne tehnike trajne foto-epilacije u koje ubrajamo IPL aparate i lasere.

Djelovanje ove dvije tehnike razlikuje se po načinu raspršivanja svjetla koje lokalno eliminira dlačice, a i vrsti izvora svjetlosti.

IPL proizvodi relativno raspršeno svjetlo i time djeluje na više razina u području kože, te zbog toga njegova jačina nije dostatna za stvarnu trajnu eliminaciju dlačica, kojoj se klijent nada.

Nasuprot tome diodni laser ima snažno fokusiranu zraku svjetlosti, koja očitava samo dlačicu u korjenu i time vrlo precizno eliminira dlačice.

 

 

ZAŠTITA ZDRAVLJA, POTROŠAČA I ZAMKE

No, to nije jedini razlog zašto se valja dobro informirati prije odabira prave tehnike za trajno uklanjanje dlačica.

Postoje još puno osjetljivija pitanja, važna za zaštitu zdravlja klijenata, no i prava potrošača, jer na tržištu već neko vrijeme kolaju najraznolikije ponude, koje nisu sve bezopasne, na koncu neke su neučinkovite, a time i financijski precjenjene.

 

Kroz rad sa svojim klijenticama, poslijednjih se mjeseci susrećem sa zastrašujućim pričama o krajnjoj neprofesionalnosti na polju epilacije.
Kao prvo valja znati kakav je aparat? Je li IPL ili Diodni laser?

Neki čak IPL nazivaju neispravno IPL-Laser što je tehnički i pravno potpuno nepravilno i zavarava potrošača pri odluci o tehnici.
Zatim, je li proizvođač europski  original ili jeftina kineska kopija?

Naime na mjestu dodira diodne glave sa kožom je metalna ploćica za hlađenje ili pak jednostavno okvir oko samog oka lasera, pa je taj metal kod jeftinijih aparata nekvalitetan i reagira u dodiru s kožom, što naravno šteti zdravlju.
Postoji li certifikat o sigurnosti i učinkovitosti po EU normama?
Koja je zapravo stručna edukacija od strane ovlaštenih osoba ili je sve reducirano na uputu :”tu se pali” od strane prodavača?
Čujem recimo da dolaze osobe iz drugih gradova sa posuđenim aparatom i idu u privatne stanove i rade, ili posuđuju lokalnim salonima na neko doba.

Pita li stručna osoba za kontraindikacije za rad ili se ne obazire i želi samo “pobrat lovu”?

Radi li se uopće priprema kože ili se samo krene raditi i “pobrat lovu”?

Postoji li praćenje klijenata kontrolnim pregledima ili se ne poštuju strogi protokoli rada?

Dajete li se u dobre ruke ili ste se dali “jer je povoljno”? Bezbroj je opasnosti kojima se možete izložiti u ovom svijetu prepunom željnih brze zarade.
I baš zato, opet i ponovno: Ljepota u dobrim rukama!

 

Provedba projekta ostvarena bespovratnim sredstvima iz Državnog proračuna RH, odnosno sredstva dodjeljena od strane HAMAG-BICRO-a.

Hamag Bicro logo